Punktvarme

Punktvarme er et samlebegrep for frittstående varmeløsninger som ikke er knyttet opp mot en sentral. Disse kan varme opp mindre boliger alene, eller brukes som et supplement til andre varmekilder. I dag finnes det et stort utvalg i varmekilder og design:

 

 • 1_ibiza_parafinovn(1)Parafin
  Dagens elegante parafinkaminer er effektive og økonomiske i bruk. Moderne teknologi sikrer renere forbrenning med lavere energiforbruk og mindre forurensning. Brenner lydløst og luktfritt, og kan plasseres nesten hvor som helst. Klikk her for mer informasjon om parafinkaminer
 • 2_studio_bauhaus_nyBoliggass
  Propan er på full fart inn i norske hjem. Med gass i hjemmet kan du benytte deg avgasspeis, gassovner, gass påkjøkkenet, gass til grilling, til terassevarme osv. Askim & Mysen Rør fører et stort utvalg av gassprodukter. Klikk her, eller naviger deg videre fra bunnen av siden for mer informasjon.
 • 3_pelletsPelletskamin
  Biobrensel er stadig mer etterspurt. Pellets er en miljøvennlig og fornybar energikilde, som kanleveres termostatstyrt og i mange spennende design. Er oppvarmingsbehovet stort, kan det leveres store og automatiserte anlegg. Pelletskaminer kan i dag også kombineres med vannbåren varme, i tillegg til å være tradisjonell punktvarme. Vil du vite mer om oppvarming med biobrensel og hva vi kan tilby? Klikk her, eller naviger deg videre fra bunnen av denne siden.
 • 4_safir_glassovn_storElektriske ovner
  Fremdeles er panelovner/gjennomstrømningsovner den mest utbredte varmekilden i norske hjem. Myndighetene arbeider imidlertid for en utvikling som fører til energifleksible bolivarmeløsninger.
 • 5_iStock_000006485044SmallVedovn
  I Norge er ved fremdeles en meget populær energikilde. Dagens vedovner er mindre forurensende enn gamle, og degir en mer effektiv og økonomisk forbrenning. Vil du vite mer om oppvarming med biobrensel og hva vi kan tilby? Klikk her, eller naviger deg videre fra bunnen av denne siden.
 • 6_varmepumpe_miljooVarmepumpe
  Den enkleste og rimeligste form for varmepumpe er de såkalte luft/luft varmepumpene. Dette er løsningen fordeg som eventuelt tenker å installere varmepumpe som en punktvarmeløsning. Luft/luft varmepumper kan nemlig ikke knyttes til vannbårne anlegg, da disse er basert på oppvarming fra uteluft. Ønsker du å vite mer om luft/luft varmepumpe og vårt sortiment? Klikk her, eller naviger deg videre nederst på siden.

Kontaktpersoner


Ta Kontakt Med Oss

Ønsker du å vite mer?

Fyll ut kontaktskjema og vi vil kontakte deg innen kort tid.

Firma

Navn

Telefon

E-post