BAXI

Baxi – miljøvarme på sitt beste

 

1_SolVinterBAXI er et ledende merke for boligoppvarming i Europa, basert på fornybar energi og fossilt brensel, kjent for sin høye kvalitet og miljøvennlige fokus. Produktene til BAXI er bygget for å få høyest mulig virkningsgrad og tilfredstiller myndighetenes krav til utslipp. Nyskapende styringsteknikk sørger for høy varmeeffekt, god brukervennlighet og gunstig økonomisk drift. Alle produktene utnytter opp mot 100% av energien i ved, pellets, gass og olje.

Gjennom 75 år har BAXI vært en pioner innen utvikling, produksjon og salg av fyringsanlegg. BAXI er en av Europas førende produsenter på fyringsanlegg for oppvarming og varmtvann til private boliger. BAXI konsernet har en omsetning på ca.10 milliarder kroner og med 9000 ansatte i bl.a. Danmark, Sverige, Tyskland, Frankrike, Italia, Nederland, Irland og England. Askim & Mysen Rør AS er importør og leverandør av Baxi-produkter i området Oslo, Østfold og Akershus.

Baxi fører et bredt sortiment, og leverer alt som trengs til et komplett miljøvennlig oppvarmingssystem. Anleggene tilpasses dine ønsker og dimensjoner, enten du er privat- eller bedriftskunde. Anleggene kan baseres på pellets, ved, sol, olje og gass, eller kombinasjoner av disse. På vår avdeling på Morenen har vi flere modeller på utstilling, ferdig montert for demonstrasjon. Om du trenger hjelp til valg og dimensjonering eller ønsker et pristilbud, vennligst kontakt oss.

2_KombinasjonskjeleKombinasjonskjeler 3_PelletskjelePelletskjeler 4_VedkjeleVedkjeler
5_SolfangerSolfangere 6_OljekjeleOljekjeler

 

 

7_Biomasse

Familie med ni barn valgte høy kapasitet, økonomi og miljø.

Les mer 

8_bio_tveit1

Øyvind Tveit varmer både hus og varmtvann med ved. Det sparer han mye penger på.

Les mer 


Kontaktpersoner


Ta Kontakt Med Oss

Ønsker du å vite mer?

Fyll ut kontaktskjema og vi vil kontakte deg innen kort tid.

Firma

Navn

Telefon

E-post