Ansatte interiør

Inspirasjon og kompetanse under samme tak

 

1_untitled-8Hilde startet sin erfaring fra interiørfaget med utdannelse innenfor interiørdesign og kunsthistorie, og videre som interiørarkitekt i England. Hun har jobbet på arkitektkontor i Oslo, og har erfaring med innredning av alt fra hytter og privatboliger, til barer og restauranter.

I snart 4 år har hun jobbet i fargehandel, og vært med i Askim & Mysen Rør sin nye avdeling siden planleggingsfasen. Hilde er svært opptatt av interiør, og ser daglig etter nye kreative muligheter for å forme et hjem og et rom. Hun er også veldig opptatt av helheten ved et interiørvalg, og hennes motto er: Ingen personligheter er like, derfor bør heller ikke interiøret være det.

Hilde har mye erfaring innen fargevalg, tapeter, gulv og dekorative elementer, og hjelper deg mer enn gjerne med dine valg.

2_untitled-66Mentz har vært i bransjen i 36 år. Han har jobbet med alt fra gulvlegging, tapetsering og maling utvendig og innvendig. Han har svært god kjennskap til produkter som både finnes og har vært på markedet. Han har også god erfaring fra større prosjekter, blant annet som ansvarlig for malerdelen under oppussingen av gamle Østbanehallen 1993- 1994.

De siste 12 årene har han jobbet i fargehandel, og kan trygt veilede deg som kunde.

 

 

 

Jeanette jobber som interiørkonsulent hos oss. Hun har bred kompetanse innen planløsning, material- og fargevalg. Skal du pusse opp og trenger gode råd? Få 2 timers gratis veiledning med Jeanette. Hun hjelper deg å realisere din oppussningsdrøm!

 

client10


Kontaktpersoner


Ta Kontakt Med Oss

Ønsker du å vite mer?

Fyll ut kontaktskjema og vi vil kontakte deg innen kort tid.

Firma

Navn

Telefon

E-post