Bad

Vi renoverer badet ditt

 

Askim & Mysen Rør AS prosjekterer og oppfører ditt bad, enten du ønsker det lite og enkelt – eller stort og luksuriøst. Hos oss finner du løsninger sompasser ditt behov, enten du trenger en enkelt rørdel, et nytt dusjkabinett, eller et nytt bad.

1_baderomseksempel2

Vi kan planlegge ditt bad ved å legge frem svært realistiske tegninger, laget med data-animasjonsprogram. Her er det enkelt å bytte ut elementer, slik at kan vi lage flere løsningsalternativer for deg. Tegningen viser både VVS-utstyr, baderomsmøbler, lys og fliser – så her det opp til deg å velge hva du liker best!

 

Vi tar hele jobben

Askim & Mysen Rør har faste team som renoverer bad. Vi tilrettelegger gjerne hele jobben slik at du slipper å tenke på å organisere håndverkere, og tar ansvar for bygningsmessige forandringer, legging av membran, flislegging, elektrisk opplegg, snekker og rørlegging.

 

Besøk oss

Besøk oss gjerne på Morenen for å diskutere baderomsløsninger. Der kan du se på alle utstillingene av baderomsmøbler, fliser og komplette bad. Vi kan også komme hjem til deg for en befaring.

 

 


Kontaktpersoner


Ta Kontakt Med Oss

Ønsker du å vite mer?

Fyll ut kontaktskjema og vi vil kontakte deg innen kort tid.

Firma

Navn

Telefon

E-post