Om oss

Vi tilbyr alle tjenester innenfor rørlegger og ventilasjonsfaget!

Askim & Mysen Rør AS har røtter helt tilbake til 1904 den gang het firmaet Wilh. Bjørnstad & Co as, i 1993 overtok dagens drivere selskapet og endret navn til Bjørnstad & Berger as. I 1998 kjøpte vi Mysen rør og i 2000 Flisesenteret Mysen, firmaet endret da navn til Askim & Mysen Rør as. I 2003 ble det etablert nytt bygg på Morenen i Indre Østfold hvor vi i dag har 3200 m2 med lager, butikk og kontorer. I 2021 etablerte vi avdeling på Romerike hvor vi pr nå er ca 22 ansatte. September 2023 kjøpte Installasjonsgruppen Currentum AB VVS-entreprenøren Askim & Mysen Rør AS. Currentum AB eier mer enn 50 tekniske entreprenører i Sverige og Finland og har en årlig omsetning på 6 milliarder. Nå utvider de virksomheten til Norge, og Askim & Mysen Rør AS blir første norske aktør i det nordiske konsernet. Askim & Mysen Rør fortsetter som tidligere med samme ledelse og bemanning.

Våre dyktige medarbeidere har lang og solid kunnskap i VVS faget, med spesialkompetanse på varme, sprinkler og totalrenovering av bad.

I vår nesten 1.000 kvm store butikk kan du finne inspirasjon blant flotte utstillinger av bad, tidsriktig baderomstilbehør samt en rikholdig flisutstilling med fliser til alle formål.

Vi har drøyt 175 ansatte som utgjør et godt arbeidsmiljø, og blant disse finnes bl.a. syv kvinner og 15 lærlinger. Vi omsatte i 2023 for ca. 350 millioner.

Vi utfører oppdrag i Østfold – Akershus og Oslo og er en stor komplett aktør i vært nedslagsfelt.

I dag og framover

Vi satser bevisst på opplæring og utvikling innen nye områder og produkter, og følger kontinuerlig med på endringer og nyheter som kan bidra til å gjøre vår arbeidsmåte stadig bedre.

Lærlingene er vår fremtid, og vi har derfor stort fokus på rekruttering av ung og fremadstormende arbeidskraft innen rørleggertjenester. Vi er godkjent lærlingbedrift innen rørleggerfaget, og vårt mål er å til enhver tid ha opp mot 10 % lærlinger.

Les mer på siden lærling.

Vi tilbyr alle tjenester innenfor rørleggerfaget.

Ta kontakt

Kontaktpersoner