Om oss

Vi tilbyr alle tjenester innenfor rørleggerfaget!

Askim & Mysen Rør AS er en godt etablert rørleggerbedrift som tilbyr hele spekteret av rørleggertjenester: service, baderomsrehabilitering, boliger, næringsbygg, industri, varme/gass, sanitær, sprinkler og ventilasjon.

Våre dyktige medarbeidere har lang og solid kunnskap i rørleggerfaget, med spesialkompetanse på varme, sprinkler og totalrenovering av bad.

I vår nesten 1.000 m2 store butikk kan du finne inspirasjon blant flotte utstillinger av bad, tidsriktig baderomstilbehør samt en rikholdig flisutstilling med fliser til alle formål.

Vi har drøyt 150 ansatte som utgjør et godt arbeidsmiljø, og blant disse finnes bl.a. syv kvinner og syv lærlinger. Vi omsatte i 2020 for ca 210 millioner.

Daglig leder er firmaets hovedaksjonær, og forøvrig er det ytterligere 7 eiere som også er delaktig i den daglige driften. Firmaet mottok i 2006 Eidsberg kommunes næringspris.

I dag og framover

Vi satser bevisst på opplæring og utvikling innen nye områder og produkter, og følger kontinuerlig med på endringer og nyheter som kan bidra til å gjøre vår arbeidsmåte stadig bedre.

Lærlingene er vår fremtid, og vi har derfor stort fokus på rekruttering av ung og fremadstormende arbeidskraft innen rørleggertjenester. Vi er godkjent lærlingbedrift innen rørleggerfaget, og vårt mål er å til enhver tid ha opp mot 10 % lærlinger. Pt. har vi ca halvparten, men vi ser at interessen for yrkesfag, og rørleggerfaget spesielt, er økende. Vi håper dermed å kunne nå målet i løpet av 2021.

Les mer på siden lærling.

Vi tilbyr alle tjenester innenfor rørleggerfaget.

Ta kontakt

Kontaktpersoner