Overtakelse av Currentum

I september 2023 ble Askim & Mysen Rør kjøpt opp av den svenske installasjonsgruppen Currentum AB. Et konsern som har kontorer over hele Sverige, og som i fjor utvidet seg til Finland, og i år til Norge.

Vi har ved mange anledninger blitt tilbudt om å kjøpes opp, men det var først da Currentum tok kontakten at tilbudet skulle vurderes. Gjennom å kjøpes opp av Currentum kan vi fremdeles være Askim & Mysen Rør, de samme folkene, være på de samme lokasjonene, og samtidig være en del av noe større.

Vi er veldig takknemlige for at akkurat vi Skal bli Currentum sin bro inn i Norge, og hjelpe de med å utvide Kunnskapen sin, samt vokse i det Nordiske markedet. Currentum består nå av til sammen 1700 ansatte som sto for en omsetning på 4,5 milliarder svenske kroner i 2022, spredt utover 50 tekniske entreprenører, med en bred kunnskap innenfor de fleste felt.

Som oss i Askim & Mysen Rør, har de spesifisert seg på Varme, sanitær, sprinkler og ventilasjon. I tillegg tilbyr de en større kompetanse innen el-installasjoner og automatisering av eiendommer.