Årest butikk 2012

 

Juryens begrunnelse

Nordsjö Idé & Design Slitu fremstår som en inspirerende, aktiv og godt profilert NID-butikk. Butikken har hatt en meget positiv utvikling i 2012. Både hva vekst og lønnsomhet angår. Dette til tross for at prissetteren OBS! Bygg er nærmeste nabo. Personalet har profilert og posisjonert virksomheten i lokalmarkedet og media gjennom sitt positive omdømme, gode service og fagkunnskap.

4 Kjappe spørsmål til de ansatte

Og hva dere syntes om å få denne prisen?

Svært inspirerende og overraskende! 47 kandidater/ butikker som kunne vunnet. Generelt veldig høy kompetanse i kjeden med mange flotte butikker.

Hadde dere ventet dette?

Hadde ingen anelse om at vi ville være kandidater til denne prisen. Til sammenligning med mange andre butikker, er vi forholdsvis unge i kjeden. (Snaue 3 år) Desto mer hyggelig er det av vi tydeligvis gjør mange ting riktig slik at vi blir lagt merke til i markedet.

At dere vant og ble kåret, hva betyr dette for kundene?

For kundene betyr dette at de får fagkunnskap og trygghet ved å velge vår butikk når de har behov for interiør-/ eksteriørtjenester. For oss blir det nå enda viktigere å opprettholde den kompetansen og den gode servicen vi kan tilby våre kunder. Hos oss skal kunden alltid føle seg velkommen og ivaretatt uansett hvor stort eller lite prosjekt det er.

Hva leverer butikken deres?

Vi leverer alt innenfor produktene maling, tapet og gulv. I tillegg kan vi som en av svært få butikker, tilby hjemmebesøk og veiledning fra vår egen interiørarkitekt.  

NO_NID_diplom_arets_butik_2012_butik_Page_1(1)